Cartofi copti si pulpe la cuptor

de r3nat02006 in Pui, 13 Mar 2013 | 7515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 kg cartofi
  • 25 ml ulei masline (10 pentru cartofi, 10 pentru pulpe si 5 pentru tava)
  • 1 hartie de copt
  • 20 gr sare (10 pentru cartofi, 10 pentru pulpe)
  • 10 gr piper negru macinat (5 pentru cartofi, 5 pentru pulpe)
  • 10 gr cimbru uscat (5 pentru cartofi, 5 pentru pulpe)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti si pulpe la cuptor:

Pulpele se pun la fiert timp de 10 minute, timp in care se curata cartofii si se taie in sferturi. Dupa ce cartofii au fost taiati se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dorite si 5 ml de ulei. Ulterior si pulpele se trec prin aceeasi operatiune dupa care se aseaza in cuptorul incins la 180 grade intr-o tava care a fost acoperita cu hartie de copt. Se lasa la cuptor timp de 30 minute iar dupa scurgerea timpului se intorc cartofii si pulpele si se mai lasa timp de inca 10 minute dupa care se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti si pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor